Meer over:

Alessandro Academy Brabant

Mijn naam is Sandra van Trijp en ik ben al 25  jaar werkzaam in de nagelbranche . Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste en daar ook werkzaam in geweest te zijn ben ik bij een nagelstudio terecht gekomen waar ik opgeleid ben tot Allround nagelstyliste .

Vanaf 1996 werk ik als zelfstandige en tot juli 2008 heb ik Nail Fashion Roosendaal gerund . In juli 2008 zijn wij gestopt in Roosendaal en ben ik Nagelstudio Harella begonnen aan mijn woonhuis in Heerle .

Na meerdere jaren met NLC en IBD gewerkt te hebben ben ik overgestapt op het merk Alessandro waar ik echt verliefd op ben geworden en run ik nu vol trots sinds augustus 2017 Alessandro Academy Brabant . een opleidingscentrum , shop en nagelstudio . Vanaf 2020 zullen we stoppen met het opleidingscentrum en ons gaan richten op het aanbieden van wellness behandelingen . Hierbij ga ik hulp krijgen van mijn zus Petra Kemner – van Trijp die de voetverzorging doet en sinds juli ook gediplomeerd pedicure is.

Ons team wordt bijgestaan door Sanne van Gastel die twee dagen per week bij ons werkt als nagelstyliste. En sinds kort werkt Debbie Venhorst een dagdeel bij ons, zij heeft de HBO opleiding voor voetreflextherapeut gedaan.

 

Met onze behandelingen willen wij gaan voor de schoonheid van binnen en buiten.

Laat u vrijblijvend adviseren , u bent van harte welkom !

Eigenaresse:

Sandra van Trijp

ONS TEAM

Sandra van Trijp
nagelstyliste,
schoonheidsspecialiste

Petra van Trijp
pedicure,
voetverzorging

Sanne van Gastel
nagelstyliste

Inge Jacobs,
nagelstyliste

FOTO'S