U kunt bij ons terecht voor

Services

Hand en Nail Spa :
Een heerlijke Nail and Hand Spa manicure , na bepaling van uw nagel- en huidtype gaan we met de juiste producten aan de slag en krijgt u ook uitleg over de juiste verzorging voor thuis . Probeert u ook eens een heerlijke peeling met masker of paraffinebad voor de extra droge handen ( of handen met kloofjes ) Het verschil is direct voelbaar ! Als afloop kan er nog gelakt worden met onze “vegan” nagellakken .

 

Striplac :
Een flexibele , sterke nagellak die tot wel 10 dagen blijft zitten en makkelijk te verwijderen is zonder remover of oplosmiddel ( peel off ) zodat de natuurlijke nagels niet beschadigen. De nagellak wordt onder een led lampje uitgehard en is gelijk droog. Makkelijk zelf aan te brengen en te verwijderen .

 

Gellak :

UV-Led nagellak die 2 a 3 weken blijft zitten , krasbestendig , verstevigd de natuurlijke nagel , natuurlijk draagcomfort . Ideaal te combineren met een Nail Spa manicure .

 

 

 

 

Nagelmodellage  :
Afhankelijk van uw nageltype en wensen gaan we bepalen welk nagelsysteem het beste bij u past ( fiber , modellagegel , poly-acryl-gel ) . Dit kan met of zonder verlenging , een french manicure , color gel en uiteraard ook nail art . De zuurvrije producten van Alessandro zorgen ervoor dat uw natuurlijke nagels niet beschadigen en met de juiste verzorging blijven uw nagels in goede conditie .

Pedicure:

onze ProVoet erkende pedicure neemt bij de eerste behandeling een anamnese af en maakt blauwdrukken. De behandeling bestaat uit het knippen van de nagels, verzorging van de nagelomgeving, mechanisch afwerken van de nagels, verwijderen eelt, kloven, likdoorns en behandelen van ingroeiende nagels. Verder krijgt u gericht advies op het gebied van Uw voetverzorging.

Cosmetische Voet :

Wellness voor uw voeten waarbij we gebruik maken van een heerlijk voetenbad met whirpool en lichttherapie . Verwijderen van eelt , peeling en masker . Voor de pijnlijke spieren en de ontspanning kunt u zelf de massagestoel bedienen tijdens de voetbehandeling .

 

Gezichtsbehandeling :

Alessandro quick facial , puur reinigende behandeling

Alessandro full facial , complete gezichtsbehandeling

Wij werken met de organische producten NouvelleX ( vrij van parabenen en conserveringsmiddelen

wenbrauwen epileren en verven / wimpers vereven

 

Skin’s Waxing :

Waxen van het gezicht , armen , oksels , bikinilijn en benen

 

NIEUW! Wellness pakketten:

Even een momentje samen met je kind, vriend of vriendin?
Dat kan nu bij Alessandro Beauty and Wellness!
Het is een echte VIP behandeling! De zaak is volledig alleen voor jullie samen.
Dus ook Corona Proof.
Gun jij jezelf een Wellness moment?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met : 06-51140410
* ALESSANDRO MINI PAKKET €49,50 pp
+/- 2 uur
– Hand Spa Manicure
– Pedix Feet Behandeling
* ALESSANDRO MAXI PAKKET €95, 00 pp
+\- 4 uur
-Nail Spa Paraffinebad
-Cosmetische Voetverzorging
-Quick Facial
-Gemstone rug/nek massage

Impressie: